Anna Nicolen hautauksesta kiistaa oikeudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ei päivää ilman kohu-uutisia viime viikolla kuolleesta Anna Nicole Smithistä. Eilen floridalainen tuomioistuin päätti, ettei Playboy-mallia saa päästää vielä haudan lepoon, koska häneltä tarvitaan DNA-näytteitä lapsensa isyyden toteamiseen. Tällä hetkellä isäehdokkaita on nimittäin jo viisi, ja oikea isä joudutaan varmistamaan DNA:n avulla.

Omaiset olisivat halunneet jo järjestää Smithille hautajaiset, mutta oikeuden päätöksellä ruumiin nouto kiellettiin. Päätös kuitenkin kumottiin, kun Smithin Kaliforniassa asuva kihlattu Howard K. Stern vaati ruumista haudattavaksi. Myöhemmin Los Angelesissa sijaitseva oikeusistuin päätti vapauttaa ruumiin.

– Kalifornialla ei ole tarvetta Anna Nicolen ruumiille, Sternin asianajaja James Neavitt totesi tiedotteessaan.

Tuomari Lawrence Korda määräsi ruumiin siirtokieltoon kymmeneksi päiväksi neuvoteltuaan yhden isäehdokkaan, valokuvaaja Larry Birkheadin, kanssa. Neavittin mukaan viranomaiset olivat kuitenkin jo ehtineet ottaa vainajasta tarvittavat DNA-näytteet, joten päätös kymmenen päivän siirtokiellosta kumottiin.

Daniellynn-lapsen isyyden selvittäminen menee siis päivä päivältä mutkikkaammaksi, mutta testien valmistuttua todellisen isän pitäisi olla selvillä. Kyseessä on lapsen huoltajuuden lisäksi suuret rahat, sillä pienokainen voi periä jopa 600 miljoonaa euroa Anna Nicole Smithin edesmenneeltä aviomieheltä.

Anna Nicole tullaan aikanaan hautaamaan ilmeisesti poikansa viereen Bahamalle.