Howard Stern rengasti malli-tyttöystävänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radiotähti Howard Stern on kihlannut naisystävänsä, mallina toimivan Beth Ostroskyn. Eilen ystävänpäivänä romanttisesti kihlautunut tähti paljasti onnellisen perhetapahtuman suositussa radio-ohjelmassaan.

53-vuotias radiotähti kertoi kosineensa 34-vuotiasta naisystäväänsä, ja että tämä vastasi kosintaan myöntävästi. Stern kertoi ohjelmassaan tiedustelleensa ensin partnerinsa halua ystävänpäivälahjaan, ja sen jälkeen pyytäneensä Ostroskya riisuutumaan, vaikka hän väitti näyttävänsä mielestään lihavalta.

Kun Ostrosky oli riisuutunut, Stern totesi ajatelleensa ”Jos tuon näköinen nainen on mielestään lihava, jopa minulla on mahdollisuuksia häneen”. Niinpä Stern antoi Bethille 5,2 karaatin timanttisormuksen ja kosi häntä.

– Rakastan sinua. Olet minulle kaikkeni. Tämä on niin homostelua. Minä pyydän sinua viettämään loppuelämäsi kanssani, Stern lateli.

Samalla radiotähti kertoi, että kihlauksesta on tulossa pitkä, sillä kumpikaan ei ehdi tällä hetkellä edes ajatella tulevia häitä. Viime kuussa Stern ”paljasti” ohjelmassaan menneensä naimisiin Ostroskyn kanssa, mutta paljasti pian koko jutun olleen vain vitsi.