Audioslave hajosi – Rage Against The Machine palaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rockyhtye Audioslave on hajonnut. Bändin vokalisti ja keulahahmo Chris Cornell jätti yhtyeen sisäisten ristiriitojen takia. Entisen Soundgarden-yhtyeen vokalistin lähtö hajotti samalla koko yhtyeen. Nyt yhtyeen muut jäsenet, kitaristi Tom Morello, basisti Tim Commerford ja rumpali Brad Wilk ovat päättäneet kasata uudelleen aikaisemman Rage Against The Machine -yhtyeensä.

Rage Against The Machine hajosi vuonna 2000, kun yhtyeen vokalisti Zack de la Rocha siirtyi soolouralle. Muut jäsenet perustivat Audioslaven seuraavana vuonna, ja esikoisalbumi Audioslave ilmestyi pian sen jälkeen. Sittemmin yhtye julkaisi vielä kaksi albumia.

Nyt myös de la Rocha on lupautunut mukaan Rage Against The Machinen comebackiin. Yhtyeen paluukeikka nähdään Coachella Valley Music and Arts -tapahtumassa huhtikuussa. Jo aiemmin yhtyeen jäsenille on tarjottu suuria summia paluukiertueesta, mutta he eivät ole siihen suostuneet.