Britney Spears tuhoamassa uransa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears ilmoittautui katkaisuhoitoon muutama päivä sitten Antiguan saarella. People -lehden mukaan supertähti kirjautui kuitenkin ulos klinikalta jo seuraavana päivänä ja matkusti takaisin Floridaan.

Britney kirjautui sisään Eric Claptonin perustamalle klinikalle kuluvan viikon puolivälissä, mutta apu ei pitkään supertähteä kiinnostanut. Britneyn entinen avustaja Felicia Culotta kertoi tiistaina, että tähden lähipiiri on yrittänyt saada Spearsia hoitoon jo jonkin aikaa, mutta tuloksetta.

– On olemassa monia tapoja auttaa ihmisiä. En kykene mitenkään vakuuttamaan häntä rakastamaan itseään. En kykene pelastamaan häntä itseltään, tai saattamaan häntä minkäänlaiseen hoito-ohjelmaan vastoin hänen tahtoaan. Nyt voin vain nostaa käteni pystyyn ja toivoa, että joku muu auttaisi häntä, Culotta kirjoitti blogiinsa.

Britney Spears kuitenkin ymmärsi jo viime vuoden lopulla, että hänen käyttäytymisensä on tuhoamassa hänen imagonsa ja uransa. Joulukuun alussa Britney lupasi verkkosivustolleen jätetyssä viestissä parantavansa tapansa, mutta näin ei ole vieläkään käynyt.

Tähden lähipiirin mukaan Spears tietää juhlimisensa seuraukset, mutta ei välitä niistä tarpeeksi. Aiemmin tällä viikolla tähti juhli niin railakkaasti, että oksensi juovuksissa autoonsa.