Jennifer Lopez buuattiin itkien lavalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez joutui Berliinissä noloon tilanteeseen, kun tapahtumassa esiintynyt tähti sai vastaanottaa raikuvien aplodien sijaan vain yleisön buuauksia. Berliinin elokuvafestivaaleilla tuoretta Bordertown -elokuvaansa markkinoinut tähti otti tilanteen niin raskaasti, että purskahti itkuun kuultuaan yleisön reaktiot.

Selena ja Anakonda -elokuvien kautta tähdeksi aikanaan noussut latinotähti on ehtinyt näytellä vuosien varrella lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, mutta useimmiten hän on saanut suorituksistaan lähes murskatuomion. Myös toissa vuonna DVD:nä julkaistu Saanko luvan? oli yksi kyseisen vuoden heikoimmista elokuvista.

Tuoreimman välikohtauksen myötä J.Lo ehkä ymmärtää pysytellä jatkossa vain artistiuralla, ja jättää näyttelemisen muille. Jennifer Lopez nähdään kuitenkin Bordertown -elokuvan lisäksi vielä ainakin yhdessä elokuvassa, kun The Governess -leffa saa ensi-iltansa vuonna 2008.