Sylvester Stallone pidätettiin Australiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Sylvester Stallone pidätettiin perjantaina Australiassa Sydneyn lentokentällä, kun hänen seurueensa matkatavaroista löytyi kiellettyjä tuotteita. Tullin tutkinnanjohtaja Richard Janeczko ei suostunut paljastamaan medioille mitä matkatavaroista löytyi, Ten Network -kanavan uutiset kertoivat.

Kielletyt tuotteet löytyivät rutiinitarkastuksessa, kun seurueen matkatavarat läpivalaistiin. Muutaman tunnin päästä seurue päästettiin vapaaksi ja jatkamaan matkaansa, mutta tapauksen tutkinta jatkuu yhä. Päästyään vapaaksi Stallone kirjoitti auliisti nimikirjoituksia häntä odottaneille faneille. Syltty ei kuitenkaan suostunut kommentoimaan pidätystään.

Stallone on parhaillaan Australiassa markkinoimassa Rocky Balboa -elokuvaansa.