Anna Abreu jatkaa Idols-finaaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään selvisi viimeinen Idols-finalisti, kun jatkopaikasta kisasivat tyttöjen pienryhmässä Milja Mäkelä, Heidi Vaarala, Anna Abreu ja Annette Gröstrand. Finaaliin jatkaa Anna Abreu, joka sai peräti 80 prosenttia yleisön äänistä.

Annette esitti illan lähetyksessä Aerosmithin I Don’t Wanna Miss A Thing -kappaleen, Heidi Vaarala esitti Keanen This Is The Last Time -kappaleen ja Milja Mäkelä Musen Feeling Good -kappaleen. Illan ennakkosuosikkina oli Anna Abreu, jonka kilpailukappaleena kuultiin Seether feat. Amy Leen Broken. Hän perusteli Idols-verkkosivustolla valintaansa näin.

– Mä olin edellisellä kerralla laulanut tuon, niin ajattelin, että mä osaan sen kuitenkin, niin laitetaan se toiseksi vaihtoehdoksi. Ensimmäinen vaihtoehto olisi kyllä mennyt paljon paremmin mun mielestä. Kappale on dramaattinen ja sopii mulle.