Britney kirkui tuskasta tatuointiliikeessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonlopun viihdeuutisointia on maailmalla dominoinut yksi tähti – Britney Spears. Hiuksensa leikannut ja tempaustaan heti katunut supertähti kävi kuontalonsa ajamisen jälkeen tatuoimassa ranteeseensa punaiset huulet ja alaselkäänsä musta-valko-punaisen ristin.

Us Weekly -lehti tavoitti Britneyn tatuoinnin tekijän, joka kertoi tähden olleen vaikea pala jopa kokeneelle ammattilaiselle.

– Britney oli painajaismainen asiakas. Hän kirkui ja sätki kivusta, ja koko hänen vartalonsa kiemurteli joka suuntaan, Hugnes -niminen tatuoija kertoi.

Tunnin kestäneen tatuoinnin aikana Hughes kysyi Britneyltä, miksi hänen valkoisessa käsilaukussaan on tahra, ja Britney kertoi läikyttäneensä siihen yskänlääkettä. Spearsin tatuoinnit tulivat maksamaan yhteensä 80 dollaria.

– Kun hän lähti liikkeestä, katsoimme kaikki toisiimme ja totesimme juuri nähneemme julkkiksen, joka on hermoromahduksen partaalla.

Spearsin entinen avustaja Felicia Culotta on lähettänyt Britneyn fanisivustolle viestin, jossa hän kertoi tähden lähipiirin tehneen kaikkensa Britneyn hyväksi ja olevansa itse murtunut Spearsin nykyisestä tilanteesta.

Amerikkalaisissa viihdemedioissa on tällä hetkellä esillä kaksi suurta kysymystä; ”Miksi?” ja ”Missä ovat lapset?”. Tähden nykyistä tiedottajaa ei ole tavoitettu kommentoimaan tapahtumia.