Kotietsintä Stallonen hotellihuoneeseen ja lentokoneeseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina Australiassa tullin pidättämäksi joutunut näyttelijä Sylvester Stallone on joutunut viranomaisten tarkempaan syyniin. Laittomia ”tuotteita” maahan tuoneen seurueen hotellihuoneet ja seurueen käyttämä lentokone ratsattiin tullin toimesta ennen kuin ryhmä pääsi poistumaan maasta.

Stallone oli viikonloppuna Australiassa markkinoimassa Rocky Balboa -elokuvaansa, mutta hän sai luvan poistua maasta kesken olevista tutkimuksista huolimatta, paikallinen The Daily Telegraph uutisoi.

Kotietsinnät tehtiin sen jälkeen, kun seurueelta takavarikoitiin tuotteita, joiden tarkempaa määritystä ei ole vielä paljastettu. Tuotteet ovat edelleen tullin hallussa jatkotutkimuksia varten. Stallone itse totesi viikonloppuna koko tapauksen olleen vain väärinkäsitys, ja kieltäytyi vastaamasta siihen liittyviin kysymyksiin.

Australian lait kieltävät huumeiden lisäksi myös steroidien ja doping-aineiden maahantuonnin.