Osbournen perheessä HIV-tartunta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen tytär Kelly Osbourne paljasti Lontoossa AIDS-järjestön tapahtumassa pitämässään puheessa, että hänen perheessään on HIV-tartunta. Sharon ja Ozzy Osbournen tytär kertoi asiasta itkua tuhertaen.

– Tämä hyväntekeväisyys on minulle hyvin tärkeää, koska yksi perheestäni on HIV positiivinen. Olen hänestä hyvin, hyvin ylpeä., hän paljasti.

– Kelly vaikutti erittäin järkyttyneeltä ja hän kykeni vaivoin puhumaan kyyneleidensä seasta. Oli hyvin tunteikasta kuulla häneltä noin henkilökohtainen paljastus, silminnäkijä kertoi The Sun -lehdelle.

Kelly ei paljastanut kenellä hänen perheestään HIV-tartunta on. Hän on useasti aiemminkin osallistunut AIDS-tapahtumiin yhdessä äitinsä kanssa, mutta vasta nyt selvisi, että heillä on sairauteen henkilökohtainen suhde. Kellyn tukena tapahtumassa oli hänen 40-vuotias serkkunsa Terry, joka itse tähdittää The Salon -nimistä televisio-ohjelmaa.

Osbournen perhettä on koeteltu kovasti erilaisin sairauksin ja onnettomuuksin. Sharon Osbournella todettiin syöpä vuonna 2002, ja perheen vanhimmalta tyttäreltä, Aimeelta, leikattiin rintasyöpä vuonna 2003. Saman vuoden joulukuussa Ozzy joutui vakavaan onnettomuuteen mönkijällä.

Uusimmat