Cameron Diaz ja Justin Timberlake jälleen yhdessä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammikuun alussa eronnut julkkispariskunta, poptähti Justin Timberlake ja näyttelijä Cameron Diaz, ovat mahdollisesti jälleen yhdessä. Heidät nähtiin nimittäin viikonloppuna yhdessä Hollywoodissa sijaitsevalla klubilla, ja tunnelma oli silminnäkijöiden mukaan romanttinen.

Justin oli viettämässä iltaansa Sunset Marquis -hotellin Whiskey Barissa ohjaaja Martin Scorcesen seurueessa, kun Cameron saapui paikalle noin yhden maissa yöllä. Cameron ei liittynyt seurueeseen, vaan Justin meni hänen luokseen. Pian tämän jälkeen entinen unelmapari nähtiin lämpimissä tunnelmissa toistensa seurassa. Puolen tunnin kuluttua Justin ja Cameron poistuivat paikalta yhdessä.

Eron jälkeen Justiniin on yhdistetty romanttisessa mielessä Jessica Biel ja Scarlett Johansson. Cameron on puolestaan nähty yhdessä Veritimantti -elokuvan Djimon Hounsoun kanssa.

Uusimmat