Lordi kauhuelokuvan tähdeksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden Euroviisujen voittaja Lordi nähdään pian myös valkokankaalla, kun Lordi tekee Solar Filmsin uuden kauhuelokuvan tunnuskappaleen ja myös esiintyy elokuvassa.

Näiden lisäksi Lordi on mukana myös elokuvan käsikirjoittajana yhdessä Veli-Pekka Hännisen kanssa. Suomalaista tuotantoa olevan elokuvan budjetti on noin neljä miljoonaa euroa ja sen tuottaa Markus Selin. Leffan kuvaukset alkavat 9. toukokuuta.

Sairaalaan sijoittuvan elokuvan kielenä tulee olemaan englanti, ja pääosa näyttelijöistä on brittejä ja amerikkalaisia. Elokuvan idea sai alkunsa Lordin haastattelusta, jossa hän pyysi Seliniä ottamaan häneen yhteyttä elokuvaideansa tiimoilta.

Kauhuleffan ohjaa musiikkivideoistaan tuttu Pete Riski ja sen ensi-ilta nähdään Suomessa 21. joulukuuta.