Britney pakeni jälleen klinikalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen Britney Spearsin palanneen vieroitushoitoon muutaman päivän ”pakoretken” jälkeen. Spears ei kuitenkaan tälläkään kerralla onnistunut pysymään hoidossa kovin pitkään, sillä hän pakeni Kaliforniassa sijaitsevalta Promises Malibu Treatment Center -klinikalta alle vuorokaudessa.

Britney on siis poistunut vieroitushoidosta ennen aikojaan jo kaksi kertaa viikon sisällä, ja ehtinyt siinä välissä ajelemaan hiuksensa ja ottamaan pari tatuointia. The Insider -julkaisun mukaan Britney poistui tällä kertaa klinikalta tilattuaan ensin autonkuljettajan paikalle.

Hoitojakson pituudeksi oli arvioitu 45 päivää, mutta Britney suuntasi kotiinsa jo ensimmäisen yön jälkeen. Klinikan edustajat eivät halunneet kommentoida supertähden erikoista vierailua, eivätkä he ole edes vahvistaneet Britneyn olleen klinikalla. Spearsin agentti ja manageri eivät ole myöskään vastanneet toimittajien yhteydenottoihin.