Brandyn kuolonkolarista jo toinen oikeusjuttu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen r&b-tähti Brandy aiheutti joulukuussa sattuneessa kolarissa 38-vuotiaan kolmen lapsen äidin kuoleman. Katumaasturillaan liikkeellä ollut Brandy törmäsi suurella nopeudella edessään ajaneen auton perään kohtalokkain seurauksin.

Awatif Aboudihaj -nimisen uhrin omaiset vaativat tähdeltä oikeudessa huimaa 50 miljoonan dollarin korvausta. Nyt Aboudihajin omaiset ovat nostaneet toisenkin oikeusjutun, kun perhe vaatii korvauksia Awatefin kyydissä olleiden kahden lapsen pysyvistä ruumiinvammoista.

14-vuotias Mrwan Mohamed ja 10-vuotias Kareem Mohamed loukkaantuivat onnettomuudessa, ja haasteen mukaan kolarista koitui heille pysyviä vammoja. Korvausvaatimuksen määrä selviää vasta tulevassa oikeudenkäynnissä, Daily Star uutisoi.

– Onnettomuus oli karmea tragedia, ja Brandy on siitä hyvin pahoillaan. Oikeusjuttujen takia emme voi kuitenkaan kommentoida haasteita, tähden tiedottaja Allan Mayer kertoi.

Viranomaiset harkitsevat yhä pitäisikö Brandy asettaa syytteeseen kuolemantuottamuksesta, josta hän voisi saada jopa vuoden vankeustuomion.