Timberlaken levy teki hattutempun singlelistalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlaken tuorein albumi FutureSex/LoveSounds on tehnyt Yhdysvaltojen arvostelulla singlelistalla harvinaisen hattutempun. Samalta albumilta on nyt lohkaistu jo kolme singlelistan ykkössinkkua, kun What Goes Around yllätti nousemalla listan kärkipaikalle.

Vielä viime viikolla sijalla kahdeksan ollut kappale komeilee parhaillaan myös digilistan ykkösenä.

Aikaisemmin menestysalbumin singleistä SexyBack ja My Love ovat komeilleet listaykkösinä. Grammy-gaalassa hyvin menestynyt, ja nyt Ludacrisin Runaway Love -kappaleella vieraileva, Mary J Blige joutui tyytymään kakkossijaan.

Viime viikon listaykkönen, Nelly Furtadon Say It Right sinnittelee edelleen kolmen kärjessä. Nelosena on niin ikään Grammy-palkittu Dixie Chicks singlellään Not Ready To Make Nice. Viidentenä listalla on Akon kappaleellaan Don’t Matter.