Leonardo DiCaprio näytteli ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio oli 90-luvun puolivälissä nouseva tähti, jolla riitti kunnianhimoa. Hän halusi a-luokan tähdeksi niin kovasti, että suostui jopa näyttelemään ilmaiseksi projekteissa, joiden hän arveli vaikuttavan uraansa positiivisesti.

Yksi tällaisista tapauksista oli vuonna 1996 ensi-iltansa saanut elokuva Romeo + Juliet, johon DiCaprio uskoi alusta saakka kovasti. Elokuvan idea piti kuitenkin saada myytyä elokuvastudiolle, ennen kuin sitä päästiin varsinaisesti työstämään elokuvaksi.

Elokuvan ohjaaja Baz Luhrmannin mukaan Leonardo lensi omalla kustannuksellaan Australiaan, jossa hän näytteli leffan markkinointikohtauksissa ilman palkkaa. Hän saapui kengurumaahan kuuden ystävänsä kanssa, ja otti reissun loman kannalta. Reissu kannatti, sillä tuloksena oli suosittu elokuva, josta Leo sai pääroolin lisäksi myös normaalin palkan.