Lovex : Anyone Anymore

Singlet · Stara.fi

Euroviisupaikasta ennakkosuosikkina kisannut Lovex jäi lopulta yleisöäänestyksessä Hanna Pakarisen varjoon. Siitä huolimatta Lovexin kisakappale on selvästi parempi kuin Pakarisen. Energisen ja massiivisen soundinsa ansiosta Anyone Anymore olisi voinut olla kovaa kauraa varsinaisessa viisukoitoksessa.

Kappale on tarttuva ja hyvin eteenpäin rullaava kokonaisuus. Kuuntelijalle ei anneta juuri hengähdystaukoja, mutta eihän niitä aina tarvitakaan. Soundipuoli on hyvin hallussa, ja tuottajana onkin toiminut Lovexin luottomies Erno Laitinen. Antti Untamalan viulu tuo kappaleeseen vielä lisäripauksen euroviisutunnelmaa.

Anyone Anymore on mainio raita, joka tulee lunastamaan paikkansa viisujen sijaan fanien levyhyllyissä ja radioissa niin Suomessa kuin Keski-Euroopassakin. Singleltä löytyvä kakkosraita Wild And Violent ei puolestaan onnistu säväyttämään, vaikka onkin ihan mukavan rauhallinen riralli.

Pisteet 4/5