Belinda Carlisle myönsi lesbosuhteet

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla supersuosituksi poptähdeksi soolourallaan noussut Belinda Carlisle on paljastanut olevansa biseksuaali ja harrastaneensa seksisuhteita saman sukupuolen kanssa. Nyt lesbosuhteet ovat hänen mukaansa kuitenkin jo historiaa.

Tyttöyhtye The GoGo´sin riveistä soolouralle ponnistanut Carlisle ei kuitenkaan halua paljastaa yksityiskohtia suhteistaan, koska hän pelkää teini-ikäisen James -poikansa lukevan niistä myöhemmin. Playboy-lehden sivuilla seksikkäissä kuvissa vuonna 2001 alastomana poseerannut tähti paljasti samalla, ettei ollut yhtyeensä ainoa bi-seksuaali.

– Olen kokeillut kaikenlaista. Menemättä sen tarkemmin yksityiskohtiin, jokainen bändissämme teki sitä… Olemme kaikki tehneet sitä, Belinda Carlisle kierteli PlanetOut julkaisun haastattelussa.

Viihdelehti Stara tapaa Belinda Carlislen tänä viikonloppuna Lontoossa. Tähden haastattelu julkaistaan Stara.fi sivustolla alkuviikosta!

Belinda Carlisle nousi tähdeksi vuonna 1987 julkaistulla Heaven Is a Place on Earth -jättihitillään, jonka jälkeen listoille nousivat muiden muassa hitit Leave a Light On, Circle in the Sand ja La Luna.