Martinez petti Kylie Minoguea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuun alussa eronnut julkkispari Kylie Minogue ja Olivier Martinez eivät ole palanneet yhteen Kylien aneluista huolimatta. Tuoreimpien tietojen mukaan Martinez petti Minoguea jo kuukausia ennen parin eroa.

Olivierin kerrotaan esitelleen uuden naisystävänsä perheelleen jo kaksi kuukautta ennen eroaan aussipopparista. News Of The World -lehden mukaan mallina toimiva Sarai Givati tapasi Martinezin perheen jo joulukuussa, kun Kylie oli kiertueella Australiassa.

– Ranskalaisten tapojen mukaan mies esittelee naisystävänsä perheelleen vasta sitten, kun he ovat enemmän kuin hyviä ystäviä. Sarai on kaunis ja älykäs, hänellä on kaikki ne ominaisuudet, joita Olivier arvostaa naisessa. Meidän mielestämme hän on fantastinen, Martinezin sukulainen paljasti lehdelle.

Olivierin isä on jo aikaisemmin vahvistanut, että hänen poikansa seurustelee Sarain kanssa.