Nicole Richie kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hilton ja Nicole Richie kuvaavat jälleen pitkän tauon jälkeen yhteistä Simple Life -televisiosarjaansa. Leidit Landella -nimellä Suomessa tunnetun ohjelman vähemmän tunnettu tähti Nicole kiidätettiin perjantaina sairaalahoitoon hänen kärsittyään nestehukasta ohjelman kuvauksissa.

Nicole Richie kertoi kesken kuvauspäivän voivansa huonosti, ja paikalla ollut lääkäri tutki hänet ja lähetti tähden läheiseen sairaalaan jatkotoimia varten. Sairaalassa Nicole sai nestettä suoraan suoneensa 15 minuutin ajan, ja hän pääsi ulos sairaalasta pian toimenpiteen jälkeen.

Viime aikoina on kohuttu Nicolen väitetystä alipainosta, mutta kuvauspaikalta tavoitettu tiedottaja kiisti tämän tapauksen liittyvän mitenkään aliravitsemukseen.

– Nicole on parhaillaan kotona lepäämässä ja palaa töihin vielä tänä iltana. Olemme ylpeitä, että Nicolen paino on nousemassa ja että hän pitää huolta terveydestään, tiedottaja kertoi ABC -kanavan uutisille.

Viime vuoden lokakuussa 43 kiloa painanut Richie kertoi kuinka hänet on määrätty hoitoon alipainon takia. Sittemmin tähti on alkanut syödä normaalimmin ja on halukas pääsemään takaisin kuntoon.