Kanye West tilasi 3.000 euron ruoka-annoksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen kesäkuussa konsertoimaan saapuva hiphop-tähti Kanye West on tilannut hieman epätavallisen kotiinkuljetuksen ruoka-annokselleen. Hän nimittäin tilasi Britanniassa sijaitsevasta intialaisesta ravintolasta puolentoista metrin pituisen curry-kala-annoksen kotiinsa New Yorkiin.

Rogerstonessa, Britannian Etelä-Walesissa, sijaitseva Raj-ravintola toimittaa annoksen huomenna tiistaina supertähdelle Atlantin yli Yhdysvaltoihin. Hintaa annokselle tuli 3.900 dollaria, eli 3.000 euroa. Ravintolan pääkokki Kaysor Ahmed saattaa annoksen Lontoon kautta New Yorkiin.

– Jännitämme kovasti, erityisesti Kaysor. Toivomme nyt, että kaikki menee hyvin ja voimme tarjota hyvää ruokaa. Voimme hengähtää vasta kun kaikki on ohi. Tällaista tapahtuu kuitenkin todella harvoin, ja olemme tyytyväisiä kun voimme tehdä sen, ravintolan päällikkö Masud Ahmed kertoi Daily Star -lehdelle.

Staran luotettavista lähteistä saamien tietojen mukaan Kanye West esiintyy 27. kesäkuuta Helsingin Jäähallissa. Konserttia ei ole tosin vielä virallisesti julkistettu.