Sienna Miller tunnusti huumesienten käytön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallina ja näyttelijänä tunnetuksi tullut Sienna Miller on tunnustanut julkisesti käyttäneensä huumesieniä, ja käyttävänsä niitä yhä edelleen tilaisuuden tullen. Huumesienet ovat nykyisin laittomia myös Britanniassa.

– Rakastan yhä erityisesti hallusinogeenisiä huumeita. Pidin huumesienistä kunnes niistä tuli laittomia suunnilleen vuosi sitten. Jos saisin valita lempihuumeeni, valitsisin sienet, Miller lateli The Sun -lehdelle.

Samassa haastattelussa Miller kertoi kokeilleensa myös morfiinipillereitä.

– Otin morfiinipillerin vain kokeillakseni kuinka turvallista se oli. En pitänyt sen tuomasta tunteesta. Olen aika hardcore-ihminen, Sienna retosteli.

Neitokaisen puheet on teilattu ympäri maailmaa heti tuoreeltaan täysin vastuuttomina. Miller on saanut puheistaan tiukkaa kritiikkiä Britannian lisäksi muiden muassa Australiasta. Julkisuuden ihmisten ei pidä kertoa huumeseikkailuistaan julkisesti, eikä ainakaan näin positiivisessa valossa.

Sienna Miller tuli tunnetuksi viimeistään seurustellessaan näyttelijä Jude Law´n kanssa. Pariskunta kihlautui jouluna 2004, mutta erosi jo seuraavana kesänä, kun Law jäi kiinni pettämisestä. Sittemmin Millerin on väitetty pettäneen Judea tämän ystävän, James Bond -tähti Daniel Craigin, kanssa.