Myötätuulirock luottaa kotimaiseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vantaalla kesäkuun puolivälissä järjestettävä Myötätuulirock -festivaali nostaa kahdelle lavalle tänä vuonna tuttuun tapaan vain kotimaisia rock-nimiä.

Hakunilan urheilupuistossa 16. – 17. kesäkuuta järjestettävässä tapahtumassa esiintyvät muiden muassa Apulanta, Mokoma, Blake, Negative, Timo Rautiainen, Agnes Pihlava, Private Line, Carmen Gray, Kotiteollisuus ja Bleak. Esiintyjäkaarin ensimmäiset nousevat lavalle jo puoliltäpäivin, joten yleisön joukossa nähdään myös perheitä.

– Yleisön joukossa näkyy yllättävän paljon perheitä pientenkin lasten kanssa, mikä johtunee osaksi siitä, että ensimmäiset esiintyjät nousevat kumpanakin päivänä lavalle jo kello 12.00 päivällä ja osaksi siitä, että tapahtuma on saanut jo tietynlaisen ’rock-piknik-konsertin’ luonteen, tapahtuman edustaja kertoi tiedotteessa.