Anna Abreu on mukana illan Idols-finaalissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana nähtävään toiseen Idols-finaaliin on selviytynyt kuusi kilpailijaa. Tänään illan teemana on kilpailijoiden tärkeille ihmisille omistamat kappaleet.

Kilpailun kynnyksellä sairastellut Anna Abreu on mitä ilmeisimmin laulukunnossa, ja pippurinen neito luottaa tänään Alicia Keysin A Woman’s Worth -kappaleeseen.

– Biisi on tosi vaikea laulaa varsinkin, jos on näin kipeä. Se pitäisi tulkita aika hyvin ja olla aika kunnossa, Anna Abreu perusteli valintaansa Idols-verkkosivustolla.

Kristiina Brask esittää tänään Titanic-elokuvasta tutuksi tulleen My Heart Will Go On -hitin. Kristiinan mukaan kappale on auttanut häntä luomaan unelmia ja uskomaan niihin. Mia Permanto esittää finaalissa Pinkin Nobody Knows -kappaleen ja Panu Larnos esittää Eric Claptonin herkän Tears in Heaven -balladin.

Herkistelyyn eivät tänään sorru ainakaan Ari Koivunen ja Kristian Meurman. Ari heiluttaa tukkaansa Iron Maidenin The Evil that Men Do -kappaleen tahdissa ja Kristian esittää Lenny Kravitzin räväkän Are You Gonna Go My -kappaleen.