Pako-sarjan tähdelle pitkä vankeustuomio taposta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa parhaillaan tauolla olevan Pako -televisiosarjan tähti Lane Garrison on saanut syytteen taposta ajettuaan juovuksissa kuolonkolarin. Tweenerin roolia sarjassa näyttelevä tähti ajoi joulukuun alussa kolarin, jossa 17-vuotias poika kuoli ja kaksi 15-vuotiasta tyttöä loukkaantui.

Garrisonin todettiin olleen alkoholin vaikutuksen alaisena tapahtumahetkellä. Hänen veressään oli alkoholia peräti kaksi promillea ja lisäksi verestä löydettiin kokaiinia. Lievempi syyte olisi ollut kuolemantuottamus, mutta rattijuopumuksen takia näyttelijä sai syytteen ”raskaimman mukaan”. Lisäksi hän sai syytteen alkoholin välittämisestä alaikäiselle.

Mikäli Lane Garrison todetaan syylliseksi syytekohtiin, hän voi saada jopa kuuden vuoden ehdottoman vankeustuomion. Hän on parhaillaan 200.000 dollarin takuita vastaan odottamassa oikeudenkäyntiä. Joidenkin tietojen mukaan Garrisonin veressä olisi ollut alkoholia ”vain” 1,5 promillea, mikä sekin ylittää selvästi sallitun 0,8 promillen rajan.