Chorale : Fantasia

Singlet · Stara.fi

Univiidakko -kappaleella tunnetuksi tullut eurodance-yhtye Chorale julkaisee jälleen uutta materiaalia. Fantasia -biisin kertosäe toimii yllättävän hyvin. Sen osalta pakettin on kunnossa, sillä vokalisti Lydia Luoma-Ahon ääni on toimii hyvin ja melodiakin tarttuu mukavasti.

Isoja ongelmia löytyy rap-osuuksista, sillä ne on toteutettu täysin Raptori-tyylisesti, mikä ei sovi lainkaan 2000-luvun soundiin. Toivottavasti kyseinen junttirap on otettu mukaan vitsinä, vaikka se olisi sellaisenakin selvästi vanhentunutta kauraa. Rap-osuuksien lyriikkapuolella ”yy-kaa-koo-nee-vii” ja ”housuissa sykkii” -osasto on silkkaa kuraa.

Kappaleen yleinen soundipuoli on onneksi täysin eri tasoa kuin esimerkiksi Sade -singlellä, ja nyt soundissa on jo hieman munaa. Kappaleen loppuosassa kuultava Santtu Saarelan skittarevitys toimii hienosti ja tuo koko biisiin syvyyttä. Eiköhän tältä pohjalta vielä kelvollinen albumi saada, kunhan junttirapit jätetään pois.

Pisteet 3/5