Rocktähti Eddie Van Halen vieroitukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas rocktähti Eddie Van Halen on kertonut kirjautuvansa sisään vieroitushoitoon. Syytä hoitoon rokkari ei kuitenkaan vielä paljastanut. Van Halen kertoi asiasta yhtyeensä verkkosivustolla torstaina julkaistussa viestissään.

Viestin mukaan hän hakeutuu hoitoon, koska ”ei ole juuri nyt parhaimmillaan”.

– Olen päättänyt kirjautua sisään vieroitushoitoon saadakseni itseni kuntoon, jotta voisin antaa tulevaisuudessa 110 prosenttia, jonka olen teille mielestäni velkaa ja jotka haluan antaa, Eddie Van Halen kirjoitti.

Legendaarinen rockyhtye Van Halen nostetaan maanantaina New Yorkissa järjestettävässä seremoniassa Rock’n’Roll Hall Of Fameen. Koko yhtyettä ei kuitenkaan paikalla nähdä, ja joidenkin tietojen mukaan tapahtumaan osallistuisivat vain yhtyeen entinen laulaja Sammy Hagar ja basisti Michael Anthony. David Lee Roth on siis jäämässä pois tilaisuudesta.