Britney Spears alastomana valvontavideolla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan vieroitushoidossa oleva Britney Spears nähtiin viime kuussa New Yorkissa sijaitsevalla klubilla pukeutuneena bikineihin, jotka hän lainasi eräältä tanssijalta. Nyt liikkeellä on sitkeä huhu, jonka mukaan klubin valvontakamera on tallentanut alastoman Britneyn, kun tämä vaihtoi bikineihin klubin tiloissa.

Kaksi videolla Britneyn kanssa nähtävää tanssijaa on erotettu klubin palveluksesta sen jälkeen, kun klubin johto sai vihiä tapahtuneesta. Klubin tiedottaja on kuitenkin kiistänyt sekä videon olemassaolon että tanssijoiden potkut. Videon kerrotaan olevan nyt kaupan, ja New York Daily Newsin mukaan siitä olisi tarjottu jo 150.000 dollaria. Lehden tietojen mukaan kyseisessä toimistohuoneessa on valvontakamera.

Britneyn tiedottaja ei ole kommentoinut asiaa.