Darude julkaisee uutta materiaalia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen koneakti Darude julkaisee pitkän tauon jälkeen uutta musiikkia. Ville Virtasen muodostaman menestysyhtyeen kolmannen albumin ensimmäinen singlelohkaisu on nimeltään Tell Me, ja se julkaistaan huhtikuussa. Albumin nimeksi on tulossa Label This!.

Darude nousi kertaheitolla legendojen sarjaan vuoden 1999 loppupuolella julkaistulla esikoissinglellään Sandstorm, josta muodostui nopeasti maailmanlaajuinen tanssihitti. Kappale soi yhä edelleen päivittäin sadoilla klubeilla ympäri maailmaa. Erittäin energinen kappale on tuttua kauraa myös erilaisten urheilukilpailujen taustamusiikkina. Kappale kuultiin viime vuonna myös Taalat taskuun Dick & Jane -elokuvassa, jonka pääosissa nähtiin supertähdet Jim Carrey ja Tea Leoni.

– Ne ilmeisesti tykkäsivät, että just siihen kohtaukseen tarvittiin jotain energistä meininkiä. Ihan hiton siistiä se oli. Olin katsomassa leffan Atlantassa eräässä isossa elokuvateatterissa. Oli tosi messevää ja oikein sydäntä lämmittää, että jengi edelleen diggailee noin vanhaa biisiä, Pariisista puhelimitse tavoitettu Ville “Darude” Virtanen kertoi tuolloin Stara.fi:lle.

Daruden ensimmäinen kokopitkä albumi Before The Storm julkaistiin vuonna 2000, ja toinen albumi Rush kolme vuotta myöhemmin. Sandstorm -hitin lisäksi singlenä on julkaistu muiden muassa Feel The Beat ja Music.