Lindsay Lohan ja Jude Law yhdessä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Jude Law oli edellisen kerran ihmissuhteidensa takia julkisuudessa, kun hän petti silloista kihlattuaan, näyttelijä-malli Sienna Milleriä, lastenhoitajan kanssa. Pariskunnan eron jälkeen Miller kosti pettämällä Judea tämän ystävän, Bond-tähti Daniel Craigin kanssa.

Nyt nuo ajat ovat jo historiaa, ja Miller on bongattu viime aikoina esimerkiksi hiphop-tähti P. Diddyn kainalosta. Jude Law on puolestaan nyt nähty viettämässä iltaa yhdessä näyttelijä-laulaja Lindsay Lohanin kanssa. Lindsay ja Jude nähtiin yhdessä perjantaina ja lauantaina The Box -klubilla.

Lähipiirin mukaan Lindsay soitti Judelle yhdeltä aamuyöllä, ja kutsui brittinäyttelijän klubille. Kahtena iltana Law´n kanssa bongattu Lindsay Lohan ei ole kommentoinut viikonloppuna alkaneita huhuja vakavammasta deittailusta. Myös Lohanin ja Law´n tiedottajat, Leslie Sloane Zelnik ja Simon Harris, kieltäytyivät kommentoimasta asiaa.

Lähipiiri kertoi kuitenkin New York Post -lehdelle, että Lindsay ja Jude viihtyvät hyvin yhdessä, ja että he suorastaan jumaloivat toisiaan.