Lost-sarjan tähti: Poliisi vainoaa meitä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Lost -televisiosarjan tähti Josh Holloway uskoo, että kuvauspaikkana toimivan Havaijin poliisi vainoaa sarjan tähtiä. Sawyerin roolissa sarjassa nähtävä Holloway uskoo heidän olevan helppoja kohteita poliisille. Tähän mennessä kolme Lost -sarjan näyttelijää on pidätetty autoiluun liittyvissä tapauksissa, ja Holloway itse on saanut ylinopeussakot.

– Ensinnäkin olemme saarella, eli se tekee partioimisesta hyvin helppoa. Toiseksi olemme kuuluisia. Kerroin poliiseille, että heidän pitäisi olla nolostuneita, kun he antoivat minulle ylinopeussakot ajettuani 53 mailia tunnissa 35 mailin alueella. Ihan tosi, menisivät ottamaaan kiinni oikeita rikollisia, Holloway manasi Glamour -lehden haastattelussa.

Viime vuonna sarjan näyttelijä Adewale Akinnuoye-Agbaje pidätettiin tämän ajettua autolla ilman ajokorttia. Häntä syytettiin myös viranomaisen vastustamisesta. Vuoden 2005 joulukuussa sattui hieman vakavampi tapaus, kun Michelle Rodriguez ja Cynthia Watros pidätettiin rattijuopumuksista. Edellä mainittujen lisäksi myös Dominic Monaghan ja Naveen Andrews on pysäytetty heidän ajettuaan ylinopeutta.