Angelina ja Brad saavat perheenlisäystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Angelina Jolie saapui keskiviikkoiltana Vietnamiin, jossa hänen on määrä adoptoida perheeseensä uusi lapsi. Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, Brad Pitt ja Angelina Jolie saavat kaitsettavakseen kolmivuotiaan pikkupojan. Jolie nousi Ho Chi Minh Cityn lentokentällä nopeasti autoon ja kaasutteli paikalta kommentoimatta adoptiota.

Angelinan on julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan määrä saada lapsi haltuunsa torstaiaamuna paikallista aikaa. Sen jälkeen Jolie suuntaan Yhdysvaltojen konsulaattiin, jossa lapselle myönnetään tilapäinen passi Yhdysvaltoihin lentämistä varten. Mikäli kaikki menee hyvin, Angelina palaa pojan kanssa kotiinsa viikonlopuksi.

Angelina Jolien tiedottaja ei ole vahvistanut tietoja adoptiosta tai edes suojattinsa matkasta Vietnamiin. Uutistoimisto AP:n saamien tietojen mukaan orpo poika on asunut tähän saakka Tam Binh -nimisessä orpokodissa Ho Chi Minh Cityn lähistöllä. Lapsen vanhemmat hylkäsivät poikansa vauvana sairaalaan, eikä heitä ole sittemmin tavoitettu. Angelina tutustui lapseen käydessään orpokodissa kiitospäivänä.

Entuudestaan Angelina Joliella on kolme lasta, joista kaksi on adoptoitu.