Britney Spears ihastui rokkariin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan vieroitushoidossa oleva poptähti Britney Spears on tuoreiden lehtitietojen mukaan ihastunut rocktähti Jason Filyawiin. 33-vuotias Filyaw on Riva -yhtyeen keulahahmo ja kitaristi. Britney ja Jason ovat tavanneet toisensa AA-kerhon tapaamisissa.

– Britney jumaloi Jasonia, joka on ollut tukipilari Britneyn elämässä vaikeana aikana. Hän on varma, että Jason voi auttaa hänet vieroitushoidon läpi, koska alkoholistina hän on käynyt läpi samat asiat, lähde kertoi National Enquirer -lehdelle.

Britneyn väitetään olevan niin ihastunut rokkariin, että suunnittelee muuttavansa hänen luokseen vieroituksesta päästyään. Britney ja Jason ovat tiiviisti yhteydessä puhelimen ja sähköpostin välityksellä, ja heidän kerrotaan keksineen jo hellittelynimiä toisilleen. Jason kutsuu Spearsia nimillä Kitten, Sugar ja My Lady, ja Britney kutsuu Jasonia J-Sun -nimellä.