Idols-finaalin kappaleet julkistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään käydään taas tiukkaa taistoa suomalaisten antamista äänistä Idols -kilpailun kolmannessa finaalijaksossa. Ari Koivunen esittää tänään Whitesnaken Here I Go Again -klassikon. Mies ei analysoinut valintaansa kovin pitkään.

– Mulla oli muitakin vaihtoehtoja, mutta tuo vaan tuntui sillä hetkellä parhaimmalta. Mä diggaan tosta biisistä ihan s**tanasti, Ari totesi ohjelman verkkosivuilla.

Anna Abreu esittää illan finaalissa Sheryl Crown First Cut Is The Deepest -kappaleen. Viime viikolla sairastellut Anna on jo parantunut, mutta yskä vaikuttaa hänen mukaansa edelleen laulamiseen.

– Haasteena on, että kappaleeseen saa tunteen, ja etteivät äänet rikkoudu matalissa kohdissa. Mulla on vähän sellainen ongelma. Tämä on ihan mun oma riski, koska mä en ole mikään countrylaulaja, enkä todellakaan osaa edes kunnolla laulaa countrya, Anna puntaroi.

Kristian Meurman on valinnut itselleen jälleen kappaleen, joka ei ole ainakaan helpoimmasta päästä. Hän nimittäin esittää Queenin hitin I Want It All. Lisävaikeutta kappaleeseen tuo miehen saama flunssa, joka vaikuttaa luonnollisesti myös äänen toimintaan. Hän uskoo äänen kuitenkin toimivan, kun saa hiukan lepoa ennen illan lähetystä.

– Ja jos ei muuten, niin sitten vaikka adrenaliinin voimalla vetäisen, kun on se tosipaikka edessä, hän kertoi.

Panu Larnos esittää puolestaan Take That -poikabändin uusimman hitin Patience. Hän ei ollut kovin innoissaan viime viikon finaalilähetyksen jälkeen näkemistään lehtiotsikoista.

– Se oli vähän ärsyttävää, kun siellä ei lukenut, että Panu petrasi aika paljon viime viikolta ja teki hienon esityksen, vaan lööpeissä oli ”Panun suuri suru”, mies harmitteli.

Illan putoajaksi jo veikattu Kristiina Brask laulaa tänään Gwen Stefanin ex-yhtye No Doubtin tutuksi tekemän Don´t Speak -läpimurtohitin. Kristiina on tälläkin kerralla valinnut esitettäväkseen kappaleen, josta itse pitää.

– Mulla on sellainen periaate, että en laula mitään kappaleita, joista en itse tykkää. Se näkyy laulaessa. En pysty tulkitsemaan kappaletta, jos se ei ole mulle tärkeä, Kristiina perusteli valintaansa.