Lindsay Lohanin isä pääsi vankilasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohanin isä on päässyt vapaaksi New Yorkissa sijaitsevasta vankilasta istuttuaan siellä lähes kaksi vuotta. Michael Lohan sai vuonna 2005 rattijuopumuksesta, pahoinpitelystä ja oikeuden halventamisesta neljän vuoden vankeustuomion.

Tiistaina vankilasta vapautunut Michael Lohan joutui ensikertalaisena kärsimään tuomiostaan vain puolet. Hän jäi kiinni rattijuopumuksesta ajettuaan ulos tieltä. Lyhtypylvääseen osunut auto syttyi tuleen, mutta Lohan selvisi tapauksesta vammoitta. Kuuluisan tyttärensä kanssa huonoissa väleissä oleva isä haluaa nyt korjata suhteensa.

– Nyt vain odotan, ja kun hän myöhemmin näkee minut ovellaan, toivottavasti hän avaa oven minulle, isä totesi Newsday -julkaisulle keskiviikkona.