Panu Larnos tippui Idols-kisasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään käytiin suorassa lähetyksessä Idols 2007 -kilpailun kolmas finaali, jossa oli mukana viisi pisimmälle selvinnyttä laulajaa. Yleisöäänien perusteella kilpailusta putosi tänään Panu Larnos.

Ari Koivunen esitti tänään Whitesnaken Here I Go Again -klassikon, Anna Abreu Sheryl Crown First Cut Is The Deepest -kappaleen ja Kristian Meurman Queenin hitin I Want It All. Panu Larnos esitti puolestaan Take That -poikabändin uusimman hitin Patience, ja illan putoajaksi ennen kisaa veikattu Kristiina Brask Gwen Stefanin ex-yhtye No Doubtin tutuksi tekemän Don´t Speak -läpimurtohitin.

Idolsin televisiolähetys kärsi jälleen huonosta miksauksesta, minkä johdosta kilpailijoiden lauluesitykset jäivät miksauspöydällä yhtyeen musiikin alle. Kotikatsomoissa ei siis saatu nauttia tulevien tähtien annista parhaimmillaan, mutta paikan päällä miksaus toimi paremmin.