Popcity Vaasa kouluttaa ilmaiseksi musiikkibisnekseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasa on vuoden 2007 virallinen Popcity-kaupunki, ja teemavuoden kunniaksi kaupungissa järjestetään myös ilmaista koulutusta henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita alasta, haluavat kehittää itseään ja oman yhtyeensä toimintaa tai harkitsevat uraa musiikkiyrittäjinä.

Teemavuoden toinen koulutuspäivä järjestetään ensi lauantaina 17. maaliskuuta klo 12 – 19 Hotelli Vaakunassa. Neuvoja ja vinkkejä ovat antamassa esimerkiksi Apulanta-yhtyeestä tuttu Toni Wirtanen, ohjelmatoimisto Piikkikasvia pyörittävä Kari Pössi ja Warner Music Finland -levy-yhtiön Osku Ketola. Tilaisuus on kaikille avoin ja sinne on vapaa pääsy.

Vaasan ensimmäinen Popcity-koulutus järjestettiin 27. tammikuuta. Laulunkirjoittamisesta, tuottamisesta ja musiikkikustantamisesta puhuivat tuolloin ruotsalaiset hittimaakarit Martin Ankelius ja David Myhr. Lisätietoja koulutuksesta löytyy osoitteesta www.popcityvaasa.fi.