The Killers konsertoi Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu jenkkikvartetti The Killers saapuu konsertoimaan Helsinkiin tiistaina 26. kesäkuuta 2007. Vauhdikkaan läpimurtonsa Hot Fuss -albumilta lohkaistulla Somebody Told Me -megahitillä tehnyt yhtye julkaisi toisen Sam’s Town -albuminsa viime vuoden lokakuussa. Kakkoslevy nousi brittilistan kärkeen ja jenkkilistan top 10:een.

Levy-yhtiön mukaan yhtye sekoittaa soundissaan post-punkia ja brittirockia. Suomeen saapuvasa kokoonpanossa esiintyvät Brandon Flowers, Ronnie Vanucci, Dave Keuning ja Mark Stoermer.

Sam’s Town -albumia työstettiin yhtyeen kotikaupungissa Las Vegasissa tuottajagurujen Floodin ja Alan Moulderin johdolla. Flood ja Moulder tunnetaan yhteistyöstään mm. U2:n, Nick Caven, Depeche Moden ja PJ Harveyn kanssa. The Killersin vokalisti Brandon Flowers kertoo yhtyeen saaneen uudelle levylleen eniten vaikutteita Bruce Springsteeniltä.

Maailmanlaajuisesti The Killersin albumeita on myyty jo yli 7,5 miljoonaa kappaletta, ja pelkästään Suomessa levy on myynyt noin 4.000 kappaletta. Helmikuun 14. päivä 2007 yhtye kävi Lontoossa noutamassa The BRIT Award -palkinnon kahdessakin eri sarjassa.