Euroviisujen välipäivänä jättikonsertti Helsingissä

Euroviisut · Stara.fi

Helsinki hukkuu toukokuun alkupuolella euroviisuhumuun, kun tuhannet viisufanit ja toimittajat kautta maailman saapuvat kaupunkiin seuraamaan Euroviisujen kansainvälistä finaalia. Kisojen tiimellyksessä Helsinkiin saapuvalle yleisölle tarjotaan viisuherkkua myös konsertin muodossa.

Perjantaina 11. toukokuuta Helsingin jäähallissa järjestetään They Only Come Out At Night -niminen rock-tapahtuma, jonka itseoikeutettuna päätähtenä esiintyy viime vuoden Euroviisujen voittaja Lordi. Yhtyettä vahvistaa U.D.O. ja Accept -yhtyeistä paremmin tunnettu Dirkschneider. Monsteriyhtyeen lisäksi lauteille nousevat myös Bloodpit, Thunderstone ja Carmen Gray.

Huhtikuun alussa Lordi suuntaa mittavalle kiertueelle Aasiaan ja Yhdysvaltoihin. Kiertue alkaa 6. huhtikuuta Soulista, Etelä-Koreasta. Sieltä yhtye suuntaa Japanin kautta Amerikkaan.