Anna Nicole Smithin elämästä elokuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin kuollut povipommi Anna Nicole Smith päätyy erikoislaatuisella elämäntarinallaan valkokankaalle. Smith haudattiin vasta pari viikkoa sitten, ja elokuvan kuvaukset tullaan aloittamaan Los Angelesissa jo ensi kuussa.

– Etenemme niin nopeasti kuin mahdollista, elokuvan tuottaja Jack Nasser kertoi CNN -uutiskanavalle.

Elokuvan ensi-ilta tullaan näkemään mahdollisesti jo tulevana kesänä, joten kovin massiivisesta projektista ei ole kyse. Leffan käsikirjoitus on jo valmiina, ja näyttelijöiden kiinnitykset alkavat ensi viikolla.

Leffa kertoo Anna Nicole Smithin elämästä 17-vuotiaasta aina hänen kuolemaansa saakka. Mukaan mahtuu siis erikoislaatuinen avioliitto miljardööri J. Howard Marshallin kanssa ja Smithin pojan, Danielin, kuolema. 39-vuotias Smith kuoli 8. helmikuuta 2007.