Naomi kärsii tuomiotaan hikisissä haalareissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan oikeuden määräämää yhteiskuntapalveluaan kärsivä supermalli Naomi Campbell raivostui, kun hänet määrättiin siivoamaan kaupungin katuja hikisissä asusteissa. Hän vaati lakimiestensä välityksellä uutta työasua, jonka hän olisi voinut viedä kotiinsa pestäväksi, mutta New Yorkin siivousviranomaiset eivät siihen suostuneet.

Nirppanokkana tunnettu supertähti joutui siis maanantaina pukemaan ylleen likaisen ja hieltä haisevan työasun. Naomi määrättiin New Yorkin kaduille viideksi päiväksi siivoamaan ja tyhjentämään roskakoreja.

Naomi Campbell todettiin oikeudessa syylliseksi pahoinpitelyyn, kun hän oli heittänyt avustajaansa puhelimella. Naomi ei saa pitää puhelinta mukanaan yhteiskuntapalvelun aikana, eikä hän saa mennä sisätiloihin pakoon valokuvaajia.

PÄIVITYS 19.3.2007: Naomi on ilmeisesti saanut luvan työskennellä omissa vaatteissaan, mutta liiviä hän joutuu yhä pitämään.