Elton John menettää keikan homoutensa takia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas poptähti Sir Elton John on vaarassa menettää rahakkaan keikan, koska hän on homoseksuaali. Elton on kiinnitetty esiintymään Karibialla sijaitsevan Trinidadin ja Tobacon jazz-festivaaleille, mutta viranomaisten mukaan hän voi esiintymisellään rohkaista paikallisia nuoria tunnustautumaan homoseksuaaleiksi.

Tiukan uskonnollisen maan kirkonmiehet ovat jo etukäteen tuominneet Elton Johnin vierailun, koska hänen elämäntapansa ei vastaa maan uskonnollisia normeja. Maassa on tiukka ulkomaalaislaki, jonka nojalla homoseksuaaleilta voidaan kieltää maahantulo, sillä se on maan lakien mukaan laitonta.

– Artisti on yksi Jumalan lapsista, mutta koska hänen elämäntapansa on kyseenalainen, joudutaan sitä tutkimaan tarkemmin. Hänen vierailunsa saarella voi rohkaista muitakin elämään samalla tavalla, kirkon edustaja Philip Isaac perusteli linjausta Access Hollywood -julkaisussa.

Festivaalin järjestäjät ovat kuitenkin yhä vakuuttuneita, että Elton esiintyy tapahtuman päätöskonsertissa 29. huhtikuuta seksuaalisesta suuntautumisestaan huolimatta.

– Elton John on tulossa sellaisena kuin on – yhtenä maailman suurimmista artisteista. Hän ei ole tulossa tänne saarnaamaan, kuinka ihmisten tulisi elää. Tämän maan tulisi olla ylpeä saadessaan Elton Johnin esiintymään, tapahtuman järjestäjä Anthony Maharaj kertoi.