Jennifer Aniston lopettamassa elokuvauransa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jennifer Aniston haluaa lopettaa näyttelemisen ja muuttaa Los Angelesista takaisin New Yorkiin. Miessuhteissaan epäonnea viime aikoina kohdannut supertähti toivoo löytävänsä rakkauden entisestä kotikaupungistaan. New Yorkiin häntä vetää myös Broadway, jossa näyttelemisestä Aniston on haaveillut koko elämänsä.

– Hän tarvitsee mielestään hieman potkua elämäänsä, ja siellä hän voi tavat paljon uusia ihmisiä – erityisesti miehiä, lähipiiri kuiski Us Weekly -lehdelle.

Aniston nähtiin ensimmäisen kerran Broadwayn lavalla viime vuoden lokakuussa, kun hän oli mukana The 24 Hour Plays -esityksessä. Aiemmin tässä kuussa Aniston vietti viisi päivää Isossa Omenassa neuvotellen tulevista työkuvioistaan. Samalla hän etsi itselleen uutta asuntoa kaupungista.