Angelina Jolie ei etuillut adoptiossaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Angelina Jolie adoptoi viime viikolla perheeseensä jo neljännen lapsen. Hollywood-tähti haki Vietnamista kolmivuotiaan pojan, jonka nimeksi vaihdettiin samalla Pax Thien Jolie. Adoptio aiheutti heti julki tultuaan närää ja väitteitä etuilusta adoptiojonossa. Usein adoptiota joudutaan odottamaan jopa vuoden verran.

Adoption järjestänyt Adoptions From The Heart -toimisto on kiistänyt väitteet, joiden mukaan Angelina Jolie olisi saanut erityiskohtelua, ja että supertähden adoptiota olisi nopeutettu. Toimiston mukaan prosessi aloitettiin jo viime kesänä, eli Jolie joutui odottamaan sen toteutumista yli puoli vuotta.

– Adoptioprosessissa Jolie ei saanut erityiskohtelua Vietnamin hallitukselta tai Adoptions From The Heart -yritykseltä. Adoptiota ei kiirehditty, toimiston paikallinen virkailija Heidi Gonzalez kommentoi The Sun -lehdelle.