Britney Spearsin perhe anelee: Tule takaisin kotiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan vieroitushoidossa oleva poptähti Britney Spears haluaisi laajentaa uraansa musiikista myös valkokankaalle, mutta uusi ura on ollut vastatuulessa viime kuukausien sekoilujen takia. Nyt myös Britney Spearsin perhe on asettunut vastustamaan elokuvauraa.

Perhe on pyytänyt popparia luopumaan elokuvaurastaan, kun tämä pääsee pois vieroituksesta myöhemmin tällä viikolla. Britneyn eno Chanda McGovern perustelee kantaansa sillä, että Britney voisi tappaa itsensä julkisuuden valokeilassa.

– Britneyn pitää asettaa elämänsä prioriteetit nopeasti uusiksi, sillä muuten hän voi saada itsensä hengiltä. Olen tuntenut hänet lapsesta saakka, ja on sydäntäsärkevää nähdä hänen tämänhetkinen tilansa. Kaikki on hajoamassa. Se on surullista. Kaikki on mennyt päin mäntyä ja olen kauhuissani siitä, mitä hänelle voi vielä tapahtua, McGovern kertoi Daily Star -lehdelle.

Perhe haluaa Britneyn palaavan takaisin kotiinsa Louisianaan, jossa hän voisi elää läheistensä ympäröimänä ja unohtaa hetkeksi olevansa maailman seuratuin superjulkkis.