Supersuosittu Girls Aloud -tyttöyhtye hajoaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime vuosien menestyksekkäimmistä tyttöyhtyeistä, brittiläinen Girls Aloud, on ilmoittanut hajoavansa seuraavan levynsä jälkeen. Popstars -kilpailun tuloksena koottu yhtye on saanut jokaisen singlensä Britannian arvostetun singlelistan top 10:een ja myynyt kaikilla kolmella albumillaan platinaa.

Supersuositun yhtyeen rivit ovat natisseet siitä saakka, kun Nadine Coyle erosi yhtyeestä ja muutti Yhdysvaltoihin rakkaansa, näyttelijä Jesse Metcalfen, mukana.

– He tekevät vielä yhden albumin Polydorille. Uskon, että huhut yhtyeen hajoamisesta alkoivat, koska Nadine muutti Los Angelesiin, mutta hän on siellä vain miehen perässä, musiikkipomo Louis Walsh kertoi New -lehdelle.

Louis kiisti kuitenkin väitteet Nadinen ja yhtyeen muiden jäsenten, Sarah Hardingin, Cheryl Tweedyn, Nicole Robertsin ja Kimberley Walshin, välisistä riidoista. Yhtye tekee vielä yhden albumin ja kiertueen ennen hajoamistaan.