Hollywood-tähti Vince Vaughn räyhäsi ravintolassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jennifer Anistonin kanssa taannoin seurustellut Hollywood-tähti Vince Vaughn on avautunut elämästään tavallista reippaammin japanilaisessa Katsu-ya -ravintolassa Los Angelesissa. Näyttelijä joi runsaasti sakea ja valitti lähes kaikkea mahdollista.

– Vince valitti kovaan ääneen kuinka hirveää kaikki on, kuinka pettynyt hän on naisiin ja kuinka hullua elokuvabisnes on. Hän kävi tupakalla viiden minuutin välein ja palatessaan tilasi aina uuden pulloa sakea, silminnäkijät kertoivat The Enquirer -lehdelle.

Kymmenvuotiaan pikkupojan pyytäessä tähdeltä nimikirjoitusta, tämä pyöritteli ensin vain silmiään ja valitti ystävälleen, että juuri tätä hän tarkoittaa. Lopulta Vince antoi kuitenkin nimikirjoituksen, vaikkakin vastentahtoisesti. Ravintolassa illastaneet kertoivat Vincen pilanneen heidän iltansa äänekkäällä räyhäämisellään ja valittamisellaan.

– Hän näytti kauhealta, kuin hän ei olisi nukkunut päiväkausiin. Hänellä oli isot silmäpussit ja näytti epäsiistiltä. Hän huitoi lisäksi käsillään kuin olisi halunnut lyödä jotain.

The Break-Up elokuvassa viimeksi nähty Vince Vaughn kuvasi vielä pari kuukautta sitten Lontoossa Fred Claus -elokuvaa. Seuraavaksi hänet nähdään valkokankaalla elokuvassa Into The Wild.