Jippu : Vanha kaunis mies

Singlet · Stara.fi

Hienolla Enkelten kaupunki -kappaleellaan taannoin säväyttänyt Jippu lohkaisee Salaisuuksia joita yksinäiset huutaa unissaan -esikoisalbumiltaan jo kuudennen singlen. Vanha kaunis mies jatkaa edeltäjiensä linjoilla kauniina ja tunnelmallisena balladina. Jipun lauluääni on käheän kaunis, mutta ei välttämättä täysin sytytä. Karismaa se kuitenkin huokuu.

Tässäkin kappaleessa parasta antia on nimenomaan Jipun itse kirjoittama aivan upea tarina ja sen ympärille rakennettu kaunis äänimaailma. Sävellys on Jipun ja Tuure Kilpeläisen yhteisestä kynästä, ja viisun jousisovitus on Marzi Nymanin käsialaa. Singleltä löytyy myös Vaihtoehtoversio samasta kappaleesta.

Tällä kappaleellaan Jippu maalaa kuulijan päähän hienon elokuvan elämästä ja rakkaudesta. Kerrassaan pysäyttävä kappale.

Pisteet 5/5