Keanu Reeves törmäsi autolla paparazziin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-rokkari Keanu Reeves törmäili autollaan maanantai-iltana Los Angelesissa. Hän ajoi nimittäin Porschellaan paparazzin päälle sillä seurauksella, että paikalle jouduttiin kutsumaan ambulanssi.

Onnettomuudessa loukkaantunut kuvaaja kuljetettiin sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Los Angelesin poliisi on vahvistanut tiedot onnettomuudesta, mutta kuvaajan vammojen laadusta tai vakavuudesta ei ole vielä annettu tietoa. Keanu Reeves ei loukkaantunut.

Onnettomuus tapahtui kun Keanu Reeves oli poistumassa autollaan parkkipaikalta Avenida Tranquilan asuinalueella, noin puolen tunnin matkan päässä Los Angelesin keskustasta. Reevesin lakimiehet ovat todenneet tapauksen olleen mitä ilmeisimmin kuvaajan omaa syytä. Hän oli seurannut näyttelijää parkkipaikalle, ja seisoi kameran kanssa auton edessä.