Hollywood-tähden isä kuoli vankilassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Woody Harrelson on joutunut kokemaan kovia viimeisen parin viikon aikana. Hänen isänsä Charles Harrelson kuoli 15. maaliskuuta 68-vuotiaana Coloradossa sijaitsevassa vankilassa, jossa hän oli sovittamassa tuomarin murhasta saamaansa tuomiota.

Aivan heti Harrelson ei olisi vankilasta elävänä päässytkään, sillä hänet tuomittiin vuonna 1979 kaksinkertaiseen elinkautiseen. Viranomaisten mukaan Charles Harrelson kuoli luonnollisen kuoleman. Hän kiisti syyllisyytensä loppuun saakka.

Useista menestyselokuvista tuttu näyttelijä Woody Harrelson voi pahimmassa tapauksessa seurata isänsä jalanjälkiä, sillä hänet on haastettu oikeuteen paparazzikuvaajan pahoinpitelystä. Vankilatuomio on kuitenkin epätodennäköinen, sillä häneltä vaaditaan lähinnä vahingonkorvauksia – tosin 2,5 miljoonaa dollaria.

Valokuvaaja Josh Levine väittää Harrelsonin hyökänneen hänen kimppuunsa Hollywoodissa sijaisevan Element -klubin edustalla viime vuoden kesäkuussa. Todisteena olevassa videossa kuvaaja kertoo näyttelijälle, ettei voi lopettaa hänen seuraamistaan koska Harrelson on niin seksikäs. Levine jatkaa samalla linjalla, kunnes Harrelson ottaa kiinni kamerasta.

Syytteen mukaan näyttelijä työnsi kameraa voimakkaasti kohti kuvaajan rintaa, jolloin kamera särkyi. Sen jälkeen Harrelson otti kuvaajan niskalenkkiin ja uhkaili häntä sanallisesti. Kuvaaja joutui käymään sairaalassa näyttämässä mustelmiaan.